In fiecare luna va asteapta in Centrul de Gestionare al Cainilor fara Stapan Cluj (Ecarisaj) peste 200 de catei, a caror singuratate si tristete nu o pot descrie cuvintele si pentru care adoptia este ultima si singura sansa. Desi sunt niste catei deosebiti, care indiferent de talie, varsta sau culoare, au caractere minunate, putini au totusi sansa de a ajunge la casuta lor, unde sa fie iubiti si la randul lor sa daruiasca dragoste neconditionata. Foamea, frigul si suferinta ii fac sa nu para la fel de atragatori ca si “cateii de vitrine” sau de “super oferte”, dar aparentele inseala: ei sunt de cele mai multe ori mai frumosi si mai sanatosi, chiar daca sunt “gratis”!

Numarul cainilor abandonati lunar in Cluj si imprejurimi este foarte mare, iar o parte din acestia sunt preluati de catre Ecarisaj. Din pacate pe cei care parasesc lunar acest loc ii putem numara pe degete. Haideti sa incurajam impreuna adoptia lor!

In aprilie si mai dorim sa va prezentam cateii care asteapta cu nerabdare sa ajunga la casele lor. Daca va ganditi sa va largiti familia cu un membru patruped, acum este momentul sa faceti o vizita la Centrul de Gestionare al Cainilor fara Stapan, de pe strada Bobalna nr 65, unde puteti alege in permanenta dintr-o multime de catei de toate taliile, varstele si caracterele.

Cei care ati fost deja la Ecarisaj, stiti, si o sa ne dati dreptate cand spunem ca sunt cei mai frumosi si mai minunati caini, cei mai cuminti, mai iubitori si mai recunoscatori. Pe cei care nu ati fost inca, va indemnam cu mare speranta sa ii vizitati de luni pina vineri intre orele 10-14, si miercuri intre orele 8-17, sa va uitati la ei si sa le vedeti potentialul de “cel mai bun prieten”, sa ii mangaiati, sa le spuneti o vorba buna si sa ii recomandati cat mai multor persoane!

Toti cateii adoptati din Ecarisaj in aceaste luni primesc de la asociatia NUCA Animal Welfare un kit de adoptie, constand din cele necesare unui catel care a ajuns „acasa”, iar dresorii de la Joker K9 ajuta gratuit cu primele sedinte de socializare si acomodare. De asemenea voluntarii NUCA va pot consilia in privinta catelului care se potriveste cel mai bine in familia dumneavoastra.

Multumim fotografilor care si-au rupt din timpul liber ca sa faca o vizita la Ecarisaj si au contribuit cu talentul lor la pozele frumoase ale cateilor: Claudiu Guraliuc, Diana Costea, Adriana Becichi, Pan Ioan si speram ca lista acestora sa nu se opreasca aici.

Speram ca lunie aprilie si mai sa fie unele cu cat mai multe adoptii si cat mai putine abandonuri! Cateii de la Ecarisaj va asteapta sa ii vizitati. Se vor bucura sigur sa va vada. Si, cine stie, poate plecati acasa „mai bogati cu patru labute”!