Campanie de sterilizare şi microcipare gratuită pentru câini în Iclod- Iulie 2013

Asociaţia Nuca Animal Welfare a desfăşurat o acţiune de sterilizare şi microcipare gratuită pentru câinii cu şi fără stăpân din comuna Iclod, judeţul Cluj.

Asociaţia Nuca Animal Welfare a fost prezentă în zilele de 12,13 şi 14 iulie 2013, la Primăria Veche Iclod, printr-un număr mare de voluntari.
Costul sterilizărilor a fost asemenea acoperit din fondurile asociaţiei care a adus o echipă formată din medici veterinari cunoscuţi pentru profesionalismul şi experienţa lor, domnul Madaras Péter şi doamna Adina Feher.

Pe parcursul acestor 3 zile am cunoscut oameni deosebiti care isi indragesc animalele: multi oameni si aud cateii, carnetele lor de sanatate, ne-au povestit despre exeperienta lor, despre cat de bine \” prinde un caine la casa omului\”.

Dar ca si de fiecare data, am avut parte si de experiente mai putin fericite – Pufulete ( un catel care timp de 4 ani a stat legat cu un lant mai scurt de 0.5 m, netuns, infometat si bolnav, dar care acum are o viata nou, una pe care o merita din plin), Cei 7 Pitici care ne-au fost adusi intr-o punga, 7 pui de cateva zile ne-au fost adusi cu rugamintea de a-i salva deoarece altfel vor fi omorati, Fawkes – catelul cu o lovitura puternica la cap si din pacate multe alte cazuri.

Pe parcursul celor 3 zile am reusit  sa inregistram  341 catei, din care 289 au fost sterilizati + 32 pisici, dar si 23 catei fara detinator

Va multumim ca sunteti alaturi de noi, intr-o forma sau alta si intelegeti ca doar impreuna cu dumneavoastra putem sa aducem o schimbare in bine a situatiei cainilor din Cluj.