Luni, 1 iunie 2015, suntem prezenti la Ziua Interactiunii Om-Animal editia a 9-a unde de data acesta vom aborda o tematica „diferita” si prea putin cunoscuta: Viata alaturi de un catel cu dizABILITATI.

Datorita iresponsabilitatii sau neglijentei umane, prin accidentare sau monte necontrolate, multe animalute ajung sa fie „deosebit de perfecte” . „Deosebit de perfect” va fi in curand un program continuu al asociatiei Nuca Animal Welfare care va sustine prin informare, si nu numai, pe cei care au ales sa primeasca in viata lor un catel sau o pisica cu dizAbilitati. Cainii si pisicile cu handicap pot fi fericiti, cu ajutorul nostru ei pot sa aiba o viata „nomala”, ei se considera „normali” si au nevoie doar de dragostea si intelegerea stapanului.

Cativa catei cu handicap pe care ii avem in foster vor fi alaturi de noi la acest eveniment si ne vor ajuta sa va ajutam sa-i intelegeti. Vom prezenta cele mai frecvente dizAbilitati intalnite la un animal de companie, cum se pot ingriji in conditii „normale” aceste animalute, de ce merita sa le oferim sansa de a trai si cum sa acceptam aceste imPerfectiuni ale lor la fel cum ei ne accepta si ne iubesc la fel de mult, indiferent de defectele noastre.

Vrem prin participarea Nuca la ZIOA din 1 iunie 2015 sa aratam cat mai multor persoane ca se poate ca un caine sau o pisica cu dizabilitati sa aiba o viata frumoasa si fericita, cu bucurii si pentru ei si pentru stapani si ingrijirea lor este relativ simpla daca este oferita impreuna cu putina intelegere si afectiune.

Va asteptam cu drag sa treceti si sa ramaneti cat mai mult la standul NUCA si sa ne adresati orice intrebari aveti!