O duminica plina si frumoasa!

Duminica am fost prezenti la doua evenimente deosebite. Dimineata, voluntarii Nuca impreuna cu, cateii adoptati sau din foster au participat la „Festivalul alternativ al cainelui din Vlaha”, unde au si castigat doua premii acordate de membrii juriului. Asociatia noastra a acordat si ea la randul ei premiul Nuca, unuia dintre participanti – catelului Angie cu nr.10, adoptat dupa ce a fost gasit abandonat pe strada in preajma Craciunului.

De la ora 17.00 am fost prezenti la cel de-al doilea eveniment, „Oraşul Acasă 2.1 – În Cartiere”. unde am discutat despre diverse subiecte legate de animalele de companie cu stapan, dar si cele fara stapan. Am incercat sa dam sfaturi, utile credem noi, celor interesati de diferite aspecte legate de modul in care iti poti alege un animal de companie si care sunt criteriile pe care trebuie sa le iei in calcul cand te hotarasti sa faci acest lucru, ce implica adoptia sau cumpararea unui animal de companie si ce nevoi ar avea acesta in functie de specia din care face parte.

Multumim organizatorilor pentru invitatie si promitem ca vom raspunde afirmativ si la viitoarele solicitari ce vor veni din partea lor!