Descrierea blănosului

Rasă: metis
Sex: femelă
Vârstă: 1 an (aprox. iulie 2013)
Talie: mica-medie 45 cm
Greutate: 12 kg
Castrat: da
Microcipat: da
Vaccinat: da
Blondie a apărut la blocul unui voluntar al asociației noastre și a fost tolerată de către majoritatea locatarilor, deoarece este foarte prietenoasă. De câte ori ieșea cineva la plimbare cu câinele, aceasta se alătura plimbării, în rest, se ascundea sub un balcon si nu-și mai făcea simțită prezența deloc. Evident că a fost sterilizată imediat. Altfel, nu a avut nevoie de niciun alt tratament. Din păcate situația s-a schimbat de când unul dintre locatari a început să amenințe că va chema hingherii. Pentru siguranță, a luat-o Alin la el acasă, cu toate că mai deține și un Rottweiler și un motan cu doar trei picioare. Și în casă Blondie este o comoară: s-a împrietenit rapid cu motanul Bugsy, este extrem de cuminte, nu distruge nimic, este iubitoare și liniștită.
La început i-a fost teamă de Nero, rottweilerul, lătra la el și îl evita, acesta fiind într-adevăr un exemplar cu o statură impunătoare. Dar în două zile lucrurile s-au calmat. Este foarte prietenoasă cu cățeii mai mici și îi place să se joace.
Blondie învață repede și merge foarte frumos în lesă. Cu siguranță s-ar acomoda în orice familie și le-ar aduce multă bucurie viitorilor stăpâni.