Descrierea blănosului

Rasă: metis
Sex: femelă
Vârstă: născută la începutul anului 2013
Talie: ca. 55 cm
Sterilizată: da
Microcipată: da
Vaccinată: da

Până nu demult, Dalida nu avea un nume. Ea era locatara boxei nr. 89 a Ecarisajului.
Deoarece este într-adevăr foarte drăguță, nici prea mare, nici prea mică, și i-a întâmpinat fără rețineri pe voluntarii noștri, s-a numărat printre „aleșii” pentru evenimentul nostru organizat pentru promovarea adopțiilor de la ecarisaj. Și chiar a fost adoptată… însă, după doar câteva zile, a fost adusă înapoi, pentru că anumiți membri ai familiei își imaginaseră că viața alături de un câine va fi complet altfel. În curând va trebui schimbat și fosterul, pentru că nici acolo nu i se pot oferi condițiile necesare acestei cățelușe tinere și active.

Dalida este frumoasă și tânără, dar până acum nu a beneficiat de niciun fel de dresaj, viața în familie și în casă este ceva cu totul nou pentru ea. Cu toate că în general se simte bine în apartament, încă nu s-a obișnuit cu regulile. Până și fosterul pare să se aștepte la asta din partea ei. Și așa s-a ajuns la papuci de casă roși, cabluri roaste, o minge cu valoare sentimentală… Doamna care o îngrijește lucrează mult, iar Dalida trebuie să petreacă prea mult timp singură; evident că se plictisește și atunci își caută singură o ocupație. Este jucăușă și dornică să învețe. Îi plac câinii, se joacă cu ei, motiv pentru care s-a bucura de compania unui alt câine. Se teme de copii, de aceea pentru Dalida ar fi ideală o familie fără copii.

Puțină experianță cu câinii – sau, dacă nu – ajutorul unui dresor bun ar face să dispară rapid toate „problemele” descrise de către familie și foster! Dalida are toate calitățile unui câine de familie bun. Este un diamant brut care așteaptă să fie șlefuit!