Descrierea blănosului

Rasa: metis
Sex: femela
Varsta: 1,5 ani
Talie: 30 cm
Greutate: 8,5 kg
Sterilizata: da
Microcipata: da
Vaccinata: da

Pixie este o catelusa tanara si mereu vesela. A fost gasita pe strada, probabil abandonata, cand era in perioada de calduri. Cand m-am aplecat sa o mangai am vazut ca era plina de capuse si de purici, pana si doctorita de la cabinetul veterinar a fost surprinsa cate capuse isi facusera loc pe ea. In prima seara, se vedea ca Pixie era extenuata, dupa ce a infulecat o portie de mancare, s-a pus direct la somn, in mijlocul bucatariei. Desi nu mai avea energie sa se ridice, dadea din coada energic de fiecare data cand ma uitam la ea.
Inca de la inceput ne-a aratat ca este o catelusa foarte cuminte. Merge frumos in lesa, vine cand o chem, iar in casa e foarte linistita. Mereu cauta atentie, insa e intelegatoare daca nu am timp de ea si e multumita doar sa fie alaturi de mine.
Cu pisicile se intelege bine, in general se ignora reciproc. Uneori, Pixie mai vrea sa le provoace la joaca, insa cand vede ca pisicile nu au chef, nu insista niciodata si nu fuge dupa ele sa le sperie. Cand mergem la plimbare, Pixie se intelege bine cu toti cateii pe care ii intalnim si abia asteapta sa se joace. Pentru cealalta catelusa pe care o avem in foster, Pixie e o prezenta foarte binevenita. Fiind atat de vesela si prietenoasa, este un exemplu pozitiv pentru Nina, care acum este si ea mai curajoasa si indrazneata.

Poze: https://plus.google.com/photos/100127699793886129629/albums/5994382566788787265

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Rs01wLu8ubw&feature=youtu.be