Descrierea blănosului

Rasă: metis
Sex: femelă
Vârstă: născută în 2006/2007
Talie: medie, 55 cm
Greutate: 20kg
Sterilizată: da
Microcipată: da
Vaccinată: da

Pusha este unul dintre cățeii pe care i-am selectat de la ecarisaj în luna aprilie pentru evenimentul de adopții organizat de noi.

Datorită dinților săi tociți, la Ecarisaj vârsta Pushei a fost estimată la 10 ani, dar noi credem că ar avea în jur de 7-8 ani. Este înaltă de vreo 55 cm, are 20 kg și este vaccinată, microcipată și sterilizată.

Pentru vârsta ei, Pusha este foarte în formă și foarte activă. Trecutul Pushei ne este necunoscut, însă presupunem că a fost un căine ținut în lanț. Acum se bucură de libertate, aleagră și se joacă prin curte cu ceilalți câini, fără a obosi vreodată. Se înțelege bine cu alți câini, se joacă cu toți, uneori are o ușoară tendință de-a fi dominantă, dar poate fi corectată ușor pentru că dorește întotdeauna să-i facă pe plac stăpânului.

Fosterul la care se află o numește „clown” pentru că este întotdeauna veselă și în toane bune. Este foarte prietenoasă cu oamenii, îi place să i se acorde atenție, îi place să fie scărpinată și mângâiată și uneori poate fi oarecum insistentă. Își imaginează că este un câine mic, care poate fi ținut în poală.

Pusha are un instinct de vânător destul de puternic, de aceea în viitorul ei cămin nu ar trebui să se găsească păsări, pisici sau alte animale mici. I-ar prinde bine o viață la curte, alături de un alt câine activ.