Descrierea blănosului

Gen: mascul
Varsta/ data nasterii: 2 ani
Talie: medie

Acest catelus a fost lovit de o masina Smart (de unde si numele) acum o saptamana, in timp ce trecea aglomerata strada Calea Turzii, in zona reprezentantei Ford. Norocul lui a fost ca vis-a-vis se afla un cabinet veterinar, unde a fost dus de cel care din greseala l-a lovit. In urma consultului veterinar, am aflat ca nu are rani externe, foarte probabil nici interne, cel mult un traumatism in urma loviturii (niste vanatai) si o stare de anxietate. A primit totusi ingrijiri, perfuzii cu sol. De glucoza, mancarica si o deparazitare externa.
Are aproximativ 2 anisori si este foarte cuminte. Este de talie medie, aproximativ 45-50 cm, 12 kg, blana cu fir lung si negru.

Pentru evita sa ajunga din nou in pericolul de a ajunge pe strazi si sa fie lovit de alta masina, ii cautam stapan iubitor. Cred ca poate fi tinut cu usurinta intr-un aparatament, dar si la curte ar fi la fel de potrivit. Cu strainii este un pic temator la inceput, dar se adapteaza repede si prinde incredere. Este dulce si ii place sa fie mangaiat. Chiar daca curtea in care sta momentan nu este foarte bine imprejumuita, nu are tendinta sa fuga.
Momentan i se ofera foster la cabinet, insa nu poate fi tinut o perioada prea lunga de timp.