Descrierea blănosului

Sa impartim o mica-mare bucurie!

In primul rand ne cerem scuze:
-pentru ca nu reusim intotdeauna, din lipsa timpului, sa actualizam situatia cateiilor si pisicilor dati spre adoptie.
-cand suntem pusi in situatia de a nu putea interveni la sesizarile primite, va rugam sa intelegeti ca noi impreuna cu asociatiile cu care colaboram in Germania, putem salva si da spre adoptie in fiecare an un numar aproximativ de 350 de catei si pisici abandonati; iar rata abandonului lunar la Cluj este de minim 250!
In aceste conditii nu putem decat sa ne limitam la ceea ce putem face, inainte de a fi total blocati de un numar prea mare de caini si pisici abandonati si care ar duce inevitabil la lipsa fondurilor, a voluntariatului si a timpului necesar ingrijirii celor salvati pe jumatate (neadoptati). Iar numarul lor ar creste si ar creste si ar creste …..

Aici aveti cateva poze cu Yoli, o catelusa abandonata in Cluj care in loc de zgarda avea o carpa rasucita si inodata mult prea stramt pentru gatul ei. A fost capturata de serviciul Primariei si a petrecut luni multe si triste la Ecarisaj, (din august pana la sf. lunii februarie) cand a fost rezervata pentru Germania. A stat o luna in foster la o familie cu alti catei dupa care a plecat spre noua ei casa.

Familia care a adoptat-o ne-a transmis ca s-a imprietenit imediat cu pisica si catelul ce ii aveau si „nu ar da-o pentru nimic in lume”!

Multumim foarte mult celor care ne ajuta intr-un fel sau altul si/sau care ne urmaresc!