Astazi, 1 iunie, am participat la a 9-a editie a Zilei Interactiunii Om-Animal. A fost o zi foarte frumoasa pe parcursul careia cativa din cateii pe care ii avem in grija au adus zambete pe fetele tuturor ce ne-au vizitat standul.Pe tot parcursul zilei am oferit informatii legate de noua legislatie, despre importanta microciparii si sterilizarii si am incurajat oamenii sa viziteze ecarisajul daca isi doresc un catel.

Prin prezentarea noastra, „Viata alaturi de un catel cu dizABILITATI” ne-am propus sa facem cat mai cunoscut faptul ca acesti catei pot sa duca o viata foarte fericita si cat mai apropiata de „normalitate” daca le acordam doar cateva ingrijiri in plus. Au fost alaturi de noi cativa catei din familiile noastre: Miki (in carucior), Aron si Cora (trepiezi), Doru (catelusul nostru cu doar 2 picioare) si Chira (ii lipseste un ochisor). Cu totii au fost incantati de mangaierile si atentia primita si au demonstrat ca in ciuda dificultatilor prin care au trecut, ei nu sunt deloc tristi, ba chiar se bucura din plin de fiecare zi.

Multumim din suflet tuturor celor care au fost alaturi de noi, celor care ne-au vizitat standul si celor care ne-au facut o donatie! Speram sa ne revedem la editiile viitoare!