Adopta un catel abandonat de la Ecarisaj, aprilie 2014

  S\"ecarisaj3\"ambata, 5 aprilie 2014 va asteptam in numar cat mai mare in Piata Mihai Viteazu – zona pietonala (vis-a-vis de      cinema Florin Piersic), pentru a adopta un catel abandonat de la ecarisajul din Cluj Napoca. 

  Chiar daca nu doriti sa adoptati, va rugam si fiti alaturi de noi in aceasta actiune si sa le dati putina atentie si o  mangaiere cateilor adusi de la Ecarisaj. Sunt catei extrem de cuminti, frumosi si destepti, care cu siguranta nu va  vor lasa indiferenti de soarta lor.

In cazul in care nu sunteti sigur ca doriti sa va mariti familia cu un catel, acesta este momentul cel mai potrivit pt. a va decide. Vor fi la dispozitia dvs. cu sfaturi medici veterinari, medic rezident in psihiatrie-pediatrie, echipa de dresaj Joker K9 si bineinteles peste 20 de voluntari Nuca, ce va vor da toate detaliile legate de catelul care va intereseaza!
Multumim tuturor care ne sunteti alaturi intr-un fel sau altul 🙂 ! Ne vedem curand!!!

Dupa o zi frumoasa, cu un pic de soare si un pic de ploaie, ne-am intors acasa fericiti, pentru ca 17 catei au putut sa mearga la casuta lor. Multumim tuturor celor care au facut din ziua de azi o zi minunata: echipei de voluntari NUCA, medicilor de la Centrul de gestionare a cainilor fara stapan al Primariei Cluj, adoptatorilor care au ales un catel si nu in ultimul rand fosterilor care nedorind ca cei 9 catei ramasi sa se intoarca la Centru au luat in cazare temporara toti cateii neadoptati. Va multumim!