Contribuie si tu la sterilizarea animalelor din judetul Cluj

Si in in 2024 ne dorim sa ne continuam activitatea noastra de ajutorare a animalelor, prin actiuni de sterilizare, tratare si salvare a cainilor si pisicilor cu si fara stapan. La fel dorim sa continuam campaniile noastre de informare si educatia in segmentul bunastarii animalelor. Pentru toate acestea avem nevoie de sprijin din partea celor care ne inteleg munca.
3,5% este un mare ajutor pe care orice persoana cu venituri impozabile, il poate redirectiona catre o organizatie nonguvernamentala.
Pentru Nuca, redirectionarea celor 3,5% de catre dumneavoastra reprezinta un ajutor foarte important, fara de care activitatea noastra nu ar avea un impact atat de mare.
Doar cu sprijinul vostru putem continua campaniile de sterilizare si microcipare, proiectele educationale precum si sa imbunatatim viata animalutelor care au nevoie de noi.
Ii rugam pe toti cei care doresc sa ne sustina prin redirectionarea celor 3,5% sa ia contact cu colega noastra Muresan Carmen Delia! Va multumim din suflet pentru ca ne sunteti alaturi! Aici puteti descarca formularul: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/230_OPANAF_15_2021.pdf