Asociaţii cu care colaborăm:

 

logo SZR copy

St. Steun de Zwerfhonden in Roemenië este o asociaţie olandeză care ne susţine şi se implică activ în toată activitatea noastră! Mulţumim mult pentru donaţiile în bani şi materiale!

image

NUCA IN DEUTSCHLAND este sora mai mică a noastră înfiinţată în Germania, ne ajută des cu donaţii materiale şi fonduri dar şi cu găsirea familiilor potrivite pentru căţeii şi pisicile NUCA. Mulţumim foarte mult acestor voluntari cu experienţă care înţeleg şi sprijină întreaga noastră activitate! Să creşteţi mari, mai mari ca noi!

Grentzenlose

 

Grentzenlose-Notfelle eV este o organizaţie bazată pe voluntariat, din Germania, care susţine activitatea Asociaţiei NUCA prin donaţii şi prin intermedieri de adopţie.

 

Parteneri media:

 

Sigla tvr cluj

logo

1301269545-impuls

Mulţumim TVR Cluj pentru tot ajutorul pe care ni-l oferă de fiecare dată când desfăşurăm campanii şi proiecte! Fără sprijinul lor, scopul nostru de educare şi informare a populaţiei ar fi cu mult, mult mai greu de atins.

Sponsori şi susţinători:

Print

rondo

aerocenter

62-ro-pma

spells

sigla joker k9

RONDOCARTON este o firmă implicată activ în viaţa socială a Clujului, ne ajuta cu diverse sponsorizări de fonduri şi materiale necesare la maratoanele de sterilizări. Mulţumim foarte mult şi salutăm încă odată modul în care sunt îngrijiţi chiar şi câinii firmei!

 

Cabinete cu care colaborăm:

 

Cabinet specializat în asigurarea asistenței medicale veterinare pentru animale de companie. Multumim echipei de medici care ne este mereu alaturi și cu ajutorul căreia am sterilizat sau salvat zeci de animăluțe.

Str. Corneliu Coposu nr. 48
https://www.facebook.com/happypetscluj/
Tel: 0364 155 539